Dva momka poginula u sudaru sa šleperom

Izvor: Vesti-online.com, 01.Okt.2010, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva momka poginula u sudaru sa šleperom

Dve osobe su poginule, a jedna je povređena u sudaru automobila i šlepera koji se dogodio oko jedan sat posle ponoći na Kružnom putu kod Bubanj Potoka, rečeno je jutros Tanjugu u Upravi saobraćajne policije.

Poginula su dva mladića starosti od po 25 godina, a povređen je 40-godišnji građanin turske nacionalnosti, rečeno je u Upravi saobraćajne policije.

Građanin turske nacionalnosti od 40 godina je sa ozledama na čelu, na vratu, nosu i bolom u slabinskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << predelu prebačen u Urgentni centar, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći dr Nada Macura.

Nesreća se dogodila kada su se sudarili putničko vozilo i šleper, a nastradali su se nalazili u putničkom pik-ap vozilu, prenela je RTS.

Dve vatrogasne ekipe sa Voždovca su počele akciju spasavanja pošto je Elekstrodistribucija Srbije prethodno isključila struju u tom području, jer je šleper posle sudara dodirivao visokonaponske kablove.

Nadležna ekipa je obavila uviđaj, a saobraćaj u tom delu grada normalno funkcioniše, prenela je RTS.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.