Dve grupe državljana Srbije dobro

Izvor: Akter, 25.Apr.2015, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve grupe državljana Srbije dobro

Ambasador Srbije u Indiji Vladimir Marić izjavio je danas da je telefonom razgovarao sa dve grupe naših državljana koje se nalaze u Nepalu i da su svi dobro, a da za još šest naših državljana nema nikakvih podataka i sa njima pokušava na sve načine da uspostaviti kontakt

Srbija nema ambasadu u Nepalu, već tu državu na nerezidencijalnoj osnovi pokriva ambasada iz Nju Delhija, a Marić je, u telefonskoj izjavi Radio Beogradu, rekao da je grupa turista, koja je u Nepal otpustovala >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << u organizaciji turističke agencije Džangl trevel, dobro.

Marić je kazao da je telefonom razgovarao sa Marinom Srbovljević, koja je deo te grupe, i ona je prenela da su dobro i svi ostali članovi - Milorad Majkić, Luka Gojković, Slađana Đorđević i Jovan Andrijašević.

Oni se nalaze van glavnog grada Katmandua, u čijoj okolini je bio epicentar zemljotresa.

On je dodao da je telefonom razgovarao i sa državljankom Srbije Draganom Kojić, koja u glavnom gradu Nepala živi i radi sa mužem i sinom i da je ona prenela da su svo troje dobro.

Znamo za bar još šest naših državljana koji se nalaze u Nepalu. Za njih nemamo nikakve podatke i pokušavamo na sve načine da stupimo u kontakt, istakao je Marić.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Dvije grupe srpskih državljana u Nepalu žive i zdrave

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Apr.2015

NJU DELHI, BEOGRAD - Ambasador Srbije u Indiji Vladan Marić izjavio je, povodom katastrofalnog zemljotresa koji je pogodio Nepal, da je dobio informacije od dvije grupe srpskih građana u Nepalu da su živi i zdravi...Marić je razgovarao telefonom sa Marinom Staboljević u Katamanduu i naveo da je...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.