Drama u niškom zatvoru! Osuđenik pretio da će se ubiti, stražari ga spasli smrti!

Izvor: BKTV News, 12.Jan.2018, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u niškom zatvoru! Osuđenik pretio da će se ubiti, stražari ga spasli smrti!

Stražari niškog KPZ-a uspeli da odgovore od samoubistva osuđenika R.R. (30) koji je dvadesetak minuta stajao na krovu zgrade preteći da skoči.

Nezvanično saznaju "Večernje novosti", iz izvora bliskog istrazi ,da je osuđenik R.R. u petak oko 17:30 časova, iskoristio što su oko trospratne zgrade paviljona postavljene skele zbog renoviranja i popeo se na krov odakle je zapretio da će skočiti. Na licu mesta brzo je stiglo rukovodstvo KPZ i Hitna pomoć pa je posle >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << dvedesetak minuta osuđenik prihvatio predlog pregovarača i mirno sišao sa krova.

Kako se saznaje, reč je o osuđeniku iz Bujanovca koji je na izdržavanju kazne zatvora od sedam godina zbog teških krađa.

Dok je boravio na krovu R.R. nije imao nikakvih zahteva ni prigovora na tretman i veruje se da je sve učinio u trenutku psihičke labilnosti pošto tokom dana nije popio lek prema propisanoj terapiji.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drama u Nišu " zatvorenik pretio samoubistvom s krova KPZ

Izvor: B92, 12.Jan.2018

Stražari niškog KPZ uspeli da odgovore od samoubistva osuđenika R. R. (30) koji je dvadesetak minuta stajao na krovu zgrade preteći da skoči...Kako saznaju Večernje novosti, osuđenik je iskoristio skele koje su postavljene zbog renoviranja i popeo se na krov, odakle je pretio da će skočiti...Na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.