Izvor: Blic, 12.Jan.2018, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U NIŠKOM ZATVORU Stražari sprečili osuđenika da izvrši samoubistvo

Pripadnici službe obezbeđenja Kazneno popravnog zavoda u Nišu uspeli su danas oko 17.30 časova da spreče jednog osuđenika iz Bujanovca starog 30 godina, koji se popeo na krov paviljona, da izvrši samoubistvo.

Kako nezvanično saznajemo, incident se desio u toku šetnje kada se osuđenik preko građevinskih skela koje su postavljene radi rekonstrukcije objekata, popeo krov dvospratnog paviljona, koji je na visini od oko devet metara od zemlje.

- On je bio nezadovoljan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << terapijom koja mu je dog dana propisana pa se popeo na krov objekta. Tu je sedeo petnaestak minuta izražavajući nezadovoljstvo, ali je na kraju, nakon razgovora sa stražarima, pristao mirno da siđe na zemlju. Reč je o osuđeniku koji služi kaznu od sedam godina zbog teških krađa a u niškom KP zavodu je od 2014. godine. Do sada sa njim nije bilo nikakvih problema, verovatno je upao u kratku psihičku krizu i dobro je što je poslušao stražare tako da se sve završilo bez ikakvih posledica - kaže naš izvor.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drama u niškom zatvoru! Osuđenik pretio da će se ubiti, stražari ga spasli smrti!

Izvor: BKTV News, 12.Jan.2018

Stražari niškog KPZ-a uspeli da odgovore od samoubistva osuđenika R.R. (30) koji je dvadesetak minuta stajao na krovu zgrade preteći da skoči...Nezvanično saznaju "Večernje novosti", iz izvora bliskog istrazi ,da je osuđenik R.R. u petak oko 17:30 časova, iskoristio što su oko trospratne zgrade...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.