Drama na Limanu: Pretio da će ubiti suprugu i decu, policija upala u stan i uhapsila ga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2020, 21:47

Drama na Limanu: Pretio da će ubiti suprugu i decu, policija upala u stan i uhapsila ga

Večeras se na Limanu 3 u Šekspirovoj ulici na broju 11 dogodila prava drama. Za sada nepoznati muškarac zabarikadirao se u stanu sa porodicom i pretio da će ih ubiti.

Iako je prema prvim informacijama objavljeno da se muškarac sam predao, iz novosadske policije saznajemo da je ipak uhapšen kada je policija upala u stan.

On je priveden u službene prostorije i nalazi se na ispitivanju.

Situacija je bila dramatična utoliko što su bili ugroženi životi njegove dece i supruge. Brzom rakcijom policije sve je rešeno bez žrtava.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Drama u novosadskom naselju Liman: Muškarac pretio ubistvom supruzi i deci, komšije pozvale policiju

Izvor: Večernje novosti, 14.Apr.2020, 01:07

O nemiloj situaciji u novosadskom naselju Liman tri, policiju su prema nezvaničnim saznanjima, obavestile komšije POLICIJA je večeras u Novom Sadu privela muškarca koji je prethodno u stanu u Šekspirovoj 11, pretio supruzi i njihovoj deci. Muškarac, čiji identitet zasada...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.