Dragoslav Kostić: Ubio sam Slavicu, izdala me!

Izvor: Večernje novosti, 13.Jun.2016, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragoslav Kostić: Ubio sam Slavicu, izdala me!

Bivši suprug Slavice Kostić (38) karabinjerima opisao detalje ubistva u Trstu: Video sam senku muškarca koji odlazi iz kuće STIGAO sam u Trst oko ponoći. Otključao sam kapiju i odmah krenuo ka ulaznim vratima, koja su tada lupila. Kuća nije bila zaključana. Čuo sam potom zvuk prozora koji se otvara. Otišao sam do sobe i video senku muškarca koji odlazi. Pitao sam Slavicu za objašnjenje, ali ona mi je odgovorila da mene ne treba da zanima šta radi... Izdala me je.Dragoslav >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Kostić (61) iz Kučeva, osumnjičen za ubistvo bivše supruge Slavice (38), otkrio je sve ove detalje kobne noći italijanskoj policiji posle hapšenja. On je ispričao da nije mogao da se pomiri sa tim da Slavica bude sa drugim muškarcem i to pogotovo u njegovoj kući. Zato je 24. aprila došao u Trst, želeći da proveri svoje sumnje. Kostić je priznao da se dan pre zločina sastao sa Slavicom u Srbiji.- Videli smo se 23. aprila u Kučevu, kada me je zamolila da joj pozajmim pedeset evra. Sedeli smo u njenim kolima, poljubila me je i prijateljski smo pričali sve vreme. Ali nisam joj verovao da ide zbog posla u Trst. Hteo sam da proverim da li je sama u kući - rekao je Kostić u policiji.Narednog dana Slavica je kombijem krenula za Trst, a za njom je odmah pošao i Dragoslav u svom “ford mondeu”. Slavica je stigla oko 21 sat u Trst, a u 21.50 poslala je poruke ćerki i vereniku da je večerala i da ide da spava. Dragoslav dolazi u kuću dva sata kasnije. Policiji je ispričao da je u spavaćoj sobi nožem izbo Slavicu, četiri ili pet puta. VRATIO SE PREKO BAJAKOVAKOSTIĆ se iste noći vratio u Srbiju, a granicu sa Hrvatskom prešao je na Bajakovu, svedoče snimci sa kamera. Telefone je ostavio u Kučevu, da ne bi otkrili njegovo kretanje. Posle puta od 1.400 km, zapalio je automobil i pasoš u blizini Velikog Gradišta.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

ISPOVEST ĆERKE UBIJENE SLAVICE KOSTIĆ: Rekao je da će sve biti u redu, a onda je telo moje majke pronađeno na deponiji!

Izvor: Telegraf.rs, 14.Jun.2016, 07:58

Nevena Manojolvić (17) iz Kučeva, ćerka Slavice Kostić (37), koju je 25. aprila u stanu u Trstu nožem ubio bivši muž Dragoslav Kostić (61), kaže da je od trenutka majčinog nestanka sumnjala, da joj je on naudio...Ćerka Nevena, je bila zabrinuta za majku, pa je pozvala Dragoslava, da vidi zna...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.