Izvor: Mondo, 13.Jun.2016, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Detalji ubistva: Vozio 1.400 km da izbode bivšu

D.K. (61) iz Kučeva, italijanskoj policiji je otkrio krvave detalje bolesnog ubistva bivše supruge Slavice Kostić (38) u Trstu, krajem aprila.

Foto: Facebook

D.K. se na saslušanju kod tužioca pravdao da je to uradio zbog ljubomore, pišu beogradski tabloidi.

On je posle hapšenja u Italiji karabinjerima rekao da je Slavicu ubio krajem aprila u spavaćoj sobi zajedničke kuće u Trstu. Do tamo je pratio automobilom, sumnjajući da se nalazi sa muškarcem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Prvo je davio kablom, a potom izbo nožem. Zatim je Slavičino telo stavio u gepek svog "mondea" i bacio na deponiji kamenoloma u Kreplju, u Sloveniji. Telo je nakon njegovog priznanja pronađeno i prebačeno na obdukciju, a Slavičina porodica se nada da će ove nedelje biti prebačeno u Srbiju kako bi mogli da je sahrane.

Bivši supružnici videli su se 23. aprila u Kučevu, "kao prijatelji", ali je ljubomorni D.K. potom automobilom pratio bivšu suprugu 1.400 kilometara, do zajedničke kuće u Trstu.

Tamo je navodno video sumnjivog muškarca i, nezadovoljan slavičinim odgovorom, počeo da je muči. Vezao joj je kabl oko vrata a potom kroz njega pustio struju. Zatim ju je izbo nekoliko puta nožem.

Beživotno telo nesrećne žene utovario je gepek a potom ga bacio u kamenolom odmah iza italijansko-slovenačke granice. Telefona i drugih Slavičnih stvari rešavao se usput, na autoputu do Srbije.

Prema pisanju srpskih medija, na kraju je zapalio i svoj automobil, čak i pasoš, ne bi li prikrio tragove gde je bio navedenog dana.

Iz nepoznatih razloga D.K. se nedavno vratio u italiju, gde ga je uhapsila policija i ubrzo je, pošto su ga snimci sa graničnog prelaza razotkrili, priznao svoje krvavo nedelo.

Iza Slavice, koja je živela u Trstu gde je negovala stariji bračni par, ostalo je dvoje dece iz prvog braka.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Dragoslav Kostić: Ubio sam Slavicu, izdala me!

Izvor: Večernje novosti, 13.Jun.2016

Bivši suprug Slavice Kostić (38) karabinjerima opisao detalje ubistva u Trstu: Video sam senku muškarca koji odlazi iz kuće STIGAO sam u Trst oko ponoći. Otključao sam kapiju i odmah krenuo ka ulaznim vratima, koja su tada lupila. Kuća nije bila zaključana. Čuo sam potom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.