Izvor: RTS, 03.Dec.2021, 10:42

Dogašava se požar u tržnom centru u Obrenovcu, dve ženske osobe se vode kao nestale

Dve ženske osobe se vode kao nestale u požaru čije je dogašavanje u toku u okviru Kineskog tržnog centra u Obrenovcu, izjavio je zamenik predsednika opštine Miloš Stanojević.
U toku je dogašavanje požara koji je juče izbio u okviru Kineskog tržnog centra u Obrenovcu, rekao je Miloš Stanojević.

Stanojević je potvrdio da se trenutno dve ženske osobe vode kao nestale – jedna radnica tržnog centra i jedan kupac.
Na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << licu mesta se i dalje nalazi 20 vatrogasaca, istakao je Stanojević.
Prema njegovim rečima, požar dugo nije mogao da bude lokalizovan, jer je mesto nebezbedno, pošto je objekat izgrađen uglavnom od drvenog materijala.
Opština Obrenovac će obaviti veštačenje i videće kako može da pomognu vlasnicima lokala i u tržnom centru, dodao je Stanojević.
Požar u Kineskom tržnom centru, u Ulici Miloša Obrenovića u Obrenovcu, zahvatio je njegov gornji sprat.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

STRAHUJE SE DA IMA VIŠE OD DVOJE NESTALIH U POŽARU Stiže specijana mašina, počinje akcija uklanjanja krova, pred vatrogascima NOVA MUČNA MISIJA

Izvor: Blic, 03.Dec.2021

Stravičan požar u kineskoj robnoj kući u Obrenovcu, koji je izbio juče tokom pre podneva, konačeno je ugašen i lokalizovan, ali pred vatragoscima i spasilačkim službama je nova, mučna misija, s obzirom na to da se za sada zvanično dve osobe vode kao nestale.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.