Devojka skočila sa Varadinskog mosta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Mar.2012, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka skočila sa Varadinskog mosta

NOVI SAD -

Za sada nepoznata mlađa ženska osoba skočila je sinoć oko ponoći sa Varadinskog mosta u Novom Sadu. Zvaničnih informacija iz policije još nema, a očevici koji su pokušali da spasu nesrećnu devojku, ispričali su kako je ona pre skoka u Dunava vidno potresena trčala iz pravca Petrovaradina u majici na bretele.

Prema njihovim rečima, sa njom je bio i mladić koji je pobegao sa lica mesta. Nekoliko momaka pokušalo je da uđe u ledeni Dunav, ali je devojka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u blizini nekadašnjeg Žeželjevog mosta potonula.

Na lice mesta izašla je rečna i interventna policija, kao i Hitna pomoć, ali kako nezvanično saznajemo, telo nesrećne devojke nije pronađeno.

Dežurni istražni sudija rekao je za RTV da je u toku prikupljanje operativnih informacija i da će više detalja biti poznato tokom dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Devojka skočila s Varadinskog mosta

Izvor: Radio 021, 09.Mar.2012

Za sada nepoznata mlađa ženska osoba skočila je oko ponoći sa Varadinskog mosta.

Nastavak na Radio 021...

DEVOJKA S MOSTA SKOČILA U SMRT!

Izvor: Kurir, 10.Mar.2012, 09:17

Devojka stara oko 25 godina, čiji identitet policija još nije utvrdila, skočila je sa Žeželjevog mosta u Novom Sadu i utopila se, iako su momci koji su se zatekli u blizini pokušali da je izvuku iz reke!..NOVI SAD - Samoubistvo!..Devojka stara oko 25 godina, čiji identitet policija još nije utvrdila,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.