Devojka poginula u Bečmenu

Izvor: RTS, 16.Maj.2018, 08:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka poginula u Bečmenu

U Bečmenu se noćas dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubila devojka starosti oko 20 godina.
Portparolka Hitne pomoći Nada Macura izjavila je Tanjugu da se nesreća dogodila u 21 sat u pravcu iz Bečmena ka Progaru, a ekipi Hitne pomoći na licu mesta je rečeno da su još dve osobe povređene u udesu i da su odvezene privatnim kolima.
Muškarac starosti oko 60 godina je teže >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << povređen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 23.21 na Obrenovačkom putu kod Ade. On je prevezen na reanimaciju Urgentnog centra.
U 21.03 dogodila se saobraćajna nezgoda u ulici Neznanog junaka kod broja 7, u kojoj je povređena žena starosti oko 39 godina koja je prevezena u Urgentni centar.
Hitna pomoć je zabeležila noćas 86 intervencija od kojih 16 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali astmatičari.
Juče u toku dana Hitna pomoć je zbeležila 131 intervenciju od kojih 50 na javnom mestu i devet saobraćajnih nezgoda u kojima nije bilo težih povreda.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TEŽAK UDES U BEOGRADU Devojka (20) nastradala u saobraćajnoj nesreći u Bečmenu

Izvor: Blic, 16.Maj.2018

Devojka starosti oko 20 godina izgubila je život u saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila u Bečmenu.

Nastavak na Blic...

JEZIVA SAOBRAĆAJKA: Devojka poginula na licu mesta!

Izvor: BKTV News, 16.Maj.2018

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u Bečmenu poginula je devetnaestogodišnja devojka. .."Ekipi Hitne pomoći na licu mesta je rečeno da su još dve osobe povređene u udesu i da su odvezene privatnim kolima", rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura...Jedan od dvojice muškaraca...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.