Devojčica povređena u udesu u Sremčici

Izvor: RTS, 15.Maj.2018, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica povređena u udesu u Sremčici

U saobraćajnoj nezgodi koja se jutros dogodila u Sremčici lakše je povređena 12-godišnja devojčica.
Portparolka Hitne pomoći Nada Macura je rekla da se udes dogodio na okretnici autobuske linije 511 u 6.50.

Devojčica je zadobila lakše povrede glave i u svesnom stanju je prevezena u Urgentni centar.
U 21.49 u ulici Male pruge kod broja 45 u Zemunu dogodio se udes u kojem je lakše povređen >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << muškarac starosti oko 35 godina koji je prevezen u KBC Zemun.
U nezgodi koja se dogodila u 23.21 u Vidskoj ulici kod broja 20 na Voždovcu, teže je povređen muškarac starosti oko 63 godine koji je sa prelomom podlaktice i povredom glave prevezen u Urgentni centar.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Devojčica pešak povređena u Sremčici

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2018

Zadobila povrede glave..U saobraćajnoj nezgodi u Sremčici jutros je povređena dvanaestogodišnja devojčica, pešak, rečeno je u Hitnoj pomoći. Portparolka te službe Nada Macura rekla je agenciji Beta da je devojčici povređena glava, ali da je svesna i da se nalazi u Domu zdravlja koji je u blizini,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.