Devetnaest saobraćajnih nezgoda na području Južnobačkog okruga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2022, 16:29

Devetnaest saobraćajnih nezgoda na području Južnobačkog okruga

U periodu od 25. do 27. novembra, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 19 saobraćajnih nezgoda, u kojima su četiri osobe lakše povređene, saopšteno je iz Policijske uprave u Novom Sadu.

U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se 12 saobraćajnih nezgoda, u kojima su tri lica zadobila lake telesne povrede.

Policijska uprava u Novom Sadu je, za vikend, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 841 prekršaj iz Zakona >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 95 vozača i 12 vozila, a zadržano je 16 vozača.

Među njima je 13 vozača, zadržanih zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a trojica se terete i za nasilničku vožnju, jer su u Novom Sadu i Bačkom Petrovcu vozili automobile i bicikl, sa više od 2 promila alkohola u organizmu.

Troje vozača je zadržano zbog ponavljanja ili nastavljanja prekršaja.

Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Subotici protekle nedelje 15 saobraćajnih nezgoda

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Nov.2022

SUBOTICA – U periodu od 21. do 27. novembra 2022. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se 15 saobraćajnih nezgoda. U sedam saobraćajnih nezgoda dve osobe su teže povređene i devet osoba je lakše povređeno dok je u osam saobraćajnih nezgoda pričinjena samo materijalna šteta....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.