Izvor: RTS, 23.Jul.2021, 16:30

Desetoro povređenih u sudaru na auto-putu kod Bačke Topole

Na auto-putu Subotica – Novi Sad, kod Bačke Topole, oko 13 časova dogodila se saobraćajna nezgoda. U sudaru dva automobila povređeno je desetoro putnika, potvrđeno je RTS-u iz Policijske uprave u Subotici.
Prema nezvaničnim informacijama, u sudaru su učestvovala vozila inostranih registarskih tablica.
Hitna pomoć je povređene prevezla do bolnica u Subotici i Vrbasu.
Saobraćaj na auto-putu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Subotica – Novi Sad je tokom uviđaja bio usporen, preticajnom trakom u pravcu Novog Sada, a oko 16 časova je normalizovan.
Iz Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici RTS-u je saopšteno da je do nesreće došlo kada je "BMV" sa registarskim oznakama Velike Britanije, zbog neprilagođene brzine, izgubio kontrolu nad vozilom i naleteo na belgijsku "opel zafiru" koja je stajala u zaustavnoj traci auto-puta zbog kvara.
Teške telesne povrede tom prilikom zadobila su dva putnika "opela" i dečak iz BMV-a, dok je još sedam osoba iz dva automobila zadobilo lake telesne povrede.
Svi su kolima Hitne pomoći prevezeni u bolnice u Subotici i Vrbasu.
Među teško povređenima je petogodišnje dete iz britanskog vozila koje je, posle zbrinjavanja u Vrbasu, prevezeno u Klinički centar u Novom Sadu.
Protiv vozača BMV-a P. K. (38) iz Velike Britanije biće podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i biće saslušan u svojstvu osumnjičenog po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici.
Oba vozača su bila negativna na alko-testu, a putnici oba vozila koristila su sigurnosne pojaseve, a deca sigurnosna sedišta.
U britanskom vozilu je bila porodica poreklom iz Grčke, dok je porodica u belgijskom automobilu išla za Severnu Makedoniju kod rodbine.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U sudaru na autoputu kod Bačke Topole deset povređenih

Izvor: N1 televizija, 23.Jul.2021

Na auto-putu Subotica-Novi Sad, kod Bačke Topole, oko 13 časova dogodila se saobraćajna nezgoda. U sudaru dva automobila povređeno je desetoro putnika, potvrđeno je RTS-u iz Policijske uprave u Subotici.

Nastavak na N1 televizija...

Devetoro povređenih u sudaru na auto-putu kod Bačke Topole

Izvor: Radio 021, 23.Jul.2021

Na auto-putu Subotica-Novi Sad, kod Bačke Topole, danas se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je devetoro putnika povređeno, potvrđeno je RTS-u iz Policijske uprave u Subotici.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.