Darko Lazić sve kritičnije zbog apstinencijalne krize? Vezaće ga za krevet, odluka u narednih 48 sati

Izvor: Večernje novosti, 09.Nov.2018, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Lazić sve kritičnije zbog apstinencijalne krize? Vezaće ga za krevet, odluka u narednih 48 sati

Darko Lazić nalazi se u stanju apstinencijalne krize i, kako saznajemo, to je trenutno najveći problem koji znatno usporava pevačev oporavak. Darko Lazić nalazi se u stanju apstinencijalne krize i, kako saznajemo, to je trenutno najveći problem koji znatno usporava pevačev oporavak. - Darko je u suštini stabilno. Sve je urađeno kako treba, mislim na operacije, međutim, postoji veliki problem, a to je njegova prošlost. Darko ozbiljno krizira od droge i to je trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << veliki problem. Previše se znoji, bukvalno "izbacuje" graške znoja i mnogo se trese - kaže dobro upućen izvor Telegrafa.Kako objašnjava, to je razlog zbog kojeg lekari ne smeju Darka da stave na noge, da pokuša da se osloni na jednu zdravu nogu i da proba da šeta uz pomoć štaka ili hodalice.PET SATI U OPERACIONOJ SALI: Darku uspešno operisana butna kost, lekari odlučili da mu odmah ugrade veštački kuk!Sreća u nesreći je ta što ne pokazuje dozu agresivnosti, ali zbog krize u kojoj je ne može da se digne iz kreveta, a morao bi što pre zbog rebara koja treba da zarastu.Na naše pitanje da li je konsultovan neko od lekara za bolesti zavisnosti, saznali smo da se o tome razmišlja, ali da još uvek niko nije zvanično pozvan.- Svakako da je to u planu ukoliko se situacija ne poboljša. Ukoliko se u narednih 48 sati ne stabilizuje, postoji šansa da ili bude vezan za krevet ili da dobije lek koji se daje u tečnom stanju, što je jedna vrsta veštačke kome, kako bi bio miran - rekao nam je izvor.ANA SEVIĆ PRVI PUT PRED KAMERAMA O NESREĆI DARKA LAZIĆA: Optužili su me na najmonstruozniji način, ovo je moja istina o njemu, njegovoj porodici i devojciKako smo uspeli da saznamo, Darkov otac je u petak popodne imao razgovor sa direktorom KBC Zemun na ovu temu i roditelj je potvrdio da porodica zna za Darkov problem sa narkoticima.Podsetimo, Darku je u sredu, 7. novembra, uspešno operisana butna kost i ugrađen veštački kuk, a operacija je trajala sedam sati.Darko Lazić doživeo je tešku saobraćajnu nesreću 23. oktobra i od tada se nalazi u Kliničko-bolničkom centru Zemun.(Telegraf.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Darka Lazića će zbog apstinencijalne krize vezati za krevet

Izvor: Vesti-online.com, 09.Nov.2018

Darko Lazić nalazi se u stanju apstinencijalne krize i to je trenutno najveći problem koji znatno usporava pevačev oporavak...- Darko je u suštini stabilno. Sve je urađeno kako treba, mislim na operacije, međutim, postoji veliki problem, a to je njegova prošlost. Darko ozbiljno krizira od droge...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.