Darko Lazić sve kritičnije zbog apstinencijalne krize? Vezaće ga za krevet, odluka u narednih 48 sati

Novosti online

09. 11. 2018. u 17:29

Darko Lazić nalazi se u stanju apstinencijalne krize i, kako saznajemo, to je trenutno najveći problem koji znatno usporava pevačev oporavak.

Дарко Лазић све критичније због апстиненцијалне кризе? Везаће га за кревет, одлука у наредних 48 сати

Foto: Instagram

Darko Lazić nalazi se u stanju apstinencijalne krize i, kako saznajemo, to je trenutno najveći problem koji znatno usporava pevačev oporavak.

- Darko je u suštini stabilno. Sve je urađeno kako treba, mislim na operacije, međutim, postoji veliki problem, a to je njegova prošlost. Darko ozbiljno krizira od droge i to je trenutno veliki problem. Previše se znoji, bukvalno "izbacuje" graške znoja i mnogo se trese - kaže dobro upućen izvor Telegrafa.

Kako objašnjava, to je razlog zbog kojeg lekari ne smeju Darka da stave na noge, da pokuša da se osloni na jednu zdravu nogu i da proba da šeta uz pomoć štaka ili hodalice.


Sreća u nesreći je ta što ne pokazuje dozu agresivnosti, ali zbog krize u kojoj je ne može da se digne iz kreveta, a morao bi što pre zbog rebara koja treba da zarastu.

Na naše pitanje da li je konsultovan neko od lekara za bolesti zavisnosti, saznali smo da se o tome razmišlja, ali da još uvek niko nije zvanično pozvan.

- Svakako da je to u planu ukoliko se situacija ne poboljša. Ukoliko se u narednih 48 sati ne stabilizuje, postoji šansa da ili bude vezan za krevet ili da dobije lek koji se daje u tečnom stanju, što je jedna vrsta veštačke kome, kako bi bio miran - rekao nam je izvor.


Kako smo uspeli da saznamo, Darkov otac je u petak popodne imao razgovor sa direktorom KBC Zemun na ovu temu i roditelj je potvrdio da porodica zna za Darkov problem sa narkoticima.

Podsetimo, Darku je u sredu, 7. novembra, uspešno operisana butna kost i ugrađen veštački kuk, a operacija je trajala sedam sati.

Darko Lazić doživeo je tešku saobraćajnu nesreću 23. oktobra i od tada se nalazi u Kliničko-bolničkom centru Zemun.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (27)

Slavko

09.11.2018. 17:50

Sacuvaj Boze, sta je uradio sebi i porodici! Ima zlatno detence..Bog mu dao glas..sta Jos hoce? Ljudi umiru od gladi u Srbiji...Srami se Darko..samo da ozdravis..

bager

09.11.2018. 18:24

@Slavko - Nekome bog da glass ,nekome pamet,,a doktori znaju da se posle ugradnje kuka ceka 5 dana pre nego se naprave prvi koraci ,,a njemu je i butna sastavlana,,ne vidim svrhu da pre vremena stane na noge,,cim se oni misle da dovedu nekog toksikologa slaba valjda od takvih lekara,,nisu oni za multi rizicne probleme,,nema cekanja kad je hitno

Zalosno

09.11.2018. 17:50

Bože sačuvaj na šta čovjek sebe dovede...Umjesto da uživa u slavi i novcu koji zarađuje, čovjek odluči da sebi upropasti život i da mu se sve vrti oko narkotika!!! JADNO. Uživaj čovječe, mlad si, putuj, imaš novca za razne destinacije, otkrivaj svijet.....imaš porodicu !!! JADNO na šta je spao!!!

Lazar

09.11.2018. 17:52

A ja se uplaših da o njjemu nećete ništa danas ponovo napisati, uf....! E, sad odoh da malo odmorim, nadam se da će biti još koja informacija o njemu, dok ne pođem na spavanje.

РАШО

09.11.2018. 18:11

А да ви почнете директан пренос из болнице? Ретко пишете о овоме.

Драгић.

09.11.2018. 18:31

Дарко,човече,спашавај,се,због детета се бори,мораш да живиш,сви те подржавамо,само слушај особље,болнице,они су добри људи,буди и ти добар,живео,поздрав....

апстинирамо

09.11.2018. 18:38

Зар немамо ниједну важнију тему од овога?

vitabrevis

09.11.2018. 19:07

@апстинирамо - Nema! Dok ne krenu ovim putem (na žalost) deca današnjih političara!

Petar M

09.11.2018. 18:57

Kada covek sam sebi unisti zivot, zaliti ga ili nezaliti. Dokse civas i Bog te cuva. Bori se i nadalje, pamet u glavu.

Zoran

09.11.2018. 19:00

Meni zaista nije jasno ko je taj Darko Lazic pa se non stop pise o njemu.Cime je zaduzio Srbiju pa ne silazi sa stranica zute stampe?Zar nema pametnijih tema da se pise naego svaki dan o pevacima i pevaljkama?

Zoran

09.11.2018. 19:12

Pa kako lekari ne saradjuju zajedno sa lekarima za bolesti zavisnosti. Pa postoje lekovi da se to njegovog stanje bar malo sredi i da mu se bar malo ublaze tegobe. Ovo je stvarno veoma cudno da lekari znaju da je koristio drogu a da nisu trazili pimoc od lekara za bolesti zavisnosti a on sa tolikim povredama.

Rade

09.11.2018. 19:36

E sada. Estradna zvezda svi kazu a niko da je narkoman i manijak koji je vozio bez oduzete dozvole. Sta da je taj manijak i narkoman ubio porodicu sa troje dece u saobracaju? Sta da je zatvorio jednu kucu taj narkoman i manijak. I svakoga krivim ko ga sazaljeva. Policija treba da upada na raznorazne programe u televizijama i kontrolise nabedjene zvezde na droge i alkohol.

Borsa

09.11.2018. 20:37

@ - Ja bih zamolio redakciju novosti da više troši mastilo na nekog mladog doktora nauka,nekog inovatora ,nekog naučnika,nekog pronalazača,nekog dobrog domaćina koji gaji 10 krava,neku dobru domaćicu sa petoro dece itd. i sl.

Mira

10.11.2018. 08:15

@Radomir - Ne treba ga žaliti jer ni on nije razmišljao o drugima kada je pravio neodgovorne i sebične poteze.

NIKOLAKRAJINALONDON

09.11.2018. 21:12

Kada se neko dete razboli roditelji moraju moliti i prositi za lecenje svog deteta. A ovaj narkoman ne silazi sa novinskih stranica vec nedeljama. Tko placa njegovo zadrzavanje u bolnici ? Cime u takav odnos zasluzila deca u Srbiji ?

Braco

09.11.2018. 21:15

Ma kakav pjevac. Narkoman I alkoholicar. Nista drugo. Od njega se sad pravi estradna zvijezda. Kad se oporavi na sud zbog voznje sa suspendovanom vozackom dozvolom, pod uticajem alkohola I droge I za neprilagodjenu brzinu I ugrozavanja bezbjednosti gradjana I imovine.

Aco

09.11.2018. 21:21

Ovaj udes mu dodje kao narucen. To mu je Bog poslao zadnju priliku da se skine sa droge inace zna se, ne gine mu ilovaca.

LJUBICA

09.11.2018. 22:45

Bog mu dade sansu ali sa dozivotnim posledicama. A jednom sve dodje na naplatu i Darkov buran zivot..uspjeh..tezge..novac i sve propratno sto sa tim ide. Mladost ludost.. Ovo treba da je za nauk svim mladim osobama sta narkomanija nosi sa sobom i da je veoma kratka linija izmedju raja i pakla !!!

Maki

10.11.2018. 18:16

Sram vas bilo,covek je u kritičnom stanju,bio narkoman ,alkoholicar ili sta god covek je .Kad je davao pare držao humanitarne koncerte bio je dobar,svako gresi,ovo mu je za nauk .A vi se stidite svi svojih poruka i misli.sram vas bilo jadni ste,svi ste vi ajde ispravni i nikad niste u zivotu gresili.Darko,neka ti je Bog milostiv u pomoci,da se oporavis i opet zapevas,da zagrlis svoje dete.