Da li ste videli ovog čoveka: Krenuo je na posao i nestao!

Izvor: BKTV News, 13.Maj.2017, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ste videli ovog čoveka: Krenuo je na posao i nestao!

Po rečima njegove supruge Radmile, Srđan Dunjić iz Niša je juče krenuo na posao i otada mu se gubi svaki trag.

Policija traga za Srđanom Dunjićem iz Niša koji je, kako navodi njegova supruga Radmila, nestao juče pre podne nakon što se službenim automobilom odvezao na posao u selo Trupale.

- Pošao je na posao službenim automobilom. U njemu su bila sva njegova dokumenta, mobilni telefon. Tražila sam ga svuda, ali za sada nema ni traga ni glasa. On radi za >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << firmu "Global inženjering" iz Niša - kaže njegova supruga Radmila Dunjić, dodajući da je automobil, neznatno oštećen, pronađen kod autoputa u okolini Trupala.

Porodica apeluje da se svi koji imaju bilo kakvu informaciju o njemu ili njegovom kretanju odmah jave najbližoj stanici policije.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.