Da li je pandemija promenila pogled na starost i starenje?

Izvor: Danas, 01.Okt.2020, 01:08

Da li je pandemija promenila pogled na starost i starenje?

Povodom Međunarodnog dana starijih, 1. oktobra, koji se ove godine obeležava po 30. put i to u jeku globalne pandemije, u Botaničkoj bašti Crveni krst Srbije i Populacioni fond Ujedinjenih nacija (UNFPA) organizovaće u 13 časova panel- diskusiju na temu "Da li je pandemija promenila pogled na starost i starenje?".

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

„Da li je pandemija promenila pogled na starost i starenje?“

Izvor: DobreVesti.rs, 01.Okt.2020

Crveni krst Srbije i Populacioni fond Ujedinjenih nacija (UNFPA) ove godine na Međunarodni dan starijih osoba, 1. oktobra organizuju panel diskusiju sa početkom u 13 časova u Botaničkoj bašti Beograda, Takovska 43.. .  . Svi zainteresovani biće u mogućnosti da prate Panel diskusiju preko UNFPA...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.