Da li je ovo pravda? Poznata MAKSIMALNA kazna za ŠABANOVOG UBICU, oglasila se porodica kralja folka

Izvor: Večernje novosti, 28.Jan.2020, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ovo pravda? Poznata MAKSIMALNA kazna za ŠABANOVOG UBICU, oglasila se porodica kralja folka

U odgovoru na pitanje kako komentariše najavu kazne, porodica Šabana Šaulića dala izjavu o nemačkom pravosuđu Nemačkom državljaninu turskog porekla Alsinu Leventu (36), koji je optužen da je skrivio saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradao srpski kralj folka Šaban Šaulić (67) po nemačkom zakonu preti kazna do četiri godine zatvora, saznaju “Novosti”.Optuženom Leventu na teret se stavljaju krivična dela ubistvo iz nehata, nanošenje telesnih povreda u saobraćaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << vožnja bez vozačke i saobraćajne dozvole, kao i upravljanje automobilom pod dejstvom alkohola i opijata. Umesto dozvoljenih 80, Levent je vozio 160 kilometara na sat. Pročitajte još: Zna se kad počinje suđenje ŠABANOVOM UBICI: Policija se sprema za napad ogorčenih fanovaU odgovoru na pitanje kako komentariše najavu četvorogodišnje kazne zatvora ubici njihovog supruga i oca, porodica Šabana Šaulića izrazila je veru u to da "će nemačko pravosuđe učiniti sve što je potrebno". Zakon je takav i kazna se ne može produžiti, tako da bi svaki zahtev u tom pravcu zbog zakonske regulative bio neosnovan i unapred osuđen na propast. S druge strane, kad nečiji nehat i bahatost ubiju čoveka, svaka kazna je, u očima njegovih najbližih, nedovoljna - kažu za "Novosti" u porodici tragično preminulog kralja srpskog folka.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počinje suđenje za pogibiju Šabana Šaulića: Koja kazna prijeti Turčinu?

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jan.2020

Njemačkom državljaninu turskog porijekla Alsinu Leventu (36), koji je optužen da je skrivio saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradao srpski kralj folka Šaban Šaulić (67) po njemačkom zakonu prijeti kazna do četiri godine zatvora.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.