Izvor: Blic, 26.Mar.2024, 21:19

"DOK SAM SE OKRENULA, NJE NIJE BILO" Majka nestale Danke (2) van sebe tokom drame u Boru, moli za pomoć: "Dozivala sam je, molim Boga da je nađemo"

U Banjskom polju kod Bora više stotina ljudi neprestano doziva dvogodišnju Danku koja je nestala danas dok se sa majkom i godinu dana starijim bratom igrala. Devojčica zbog čijeg nestanka je po prvi put u Srbiji aktiviran sistem Amber alert, naziva "Pronađi me", nestala je oko 13:00 časova, a njena majka je zbog ovog strašnog događaja van sebe.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Temperatura u Boru večeras pada na 6 stepeni, a Danke (2) još nema: Pedijatar objašnjava zašto je BITAN SVAKI MINUT u potrazi

Izvor: Blic, 26.Mar.2024

U toku je opsežna i velika potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je danas oko 13 časova nestala u Banjskom polju, a kako za "Blic" objašnjava pedijatar Saša Milićević, s obzirom na njen nerazvijen temoregulacioni sistem i najavljenih šest stepeni Celzijusa tokom noći u Boru, jako je bitno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.