DIVLJAČKI: Milićev vređao i napadao čuvare u zatvoru, “tukao se” s cimerom u ćeliji?

Izvor: Telegraf.rs, 27.Sep.2014, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIVLJAČKI: Milićev vređao i napadao čuvare u zatvoru, “tukao se” s cimerom u ćeliji?

Vozač "mini-kantrimena" koji se sumnjiči da je 25. jula na Brankovom mostu izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradao Luka Jovanović (21) "sparingovao" je sa cimerima i vređao zatvorske stražare, pa je zbog toga premešten u drugi zatvorski blok

Marko Milićev (33) vozač “mini-kantrimena” koji se sumnjiči da je 25. jula na Brankovom mostu izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradao Luka Jovanović (21), premešten je u drugu ćeliju zbog bahatog i drskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ponašanja!

Milićev je, prema saznanjima “Kurira” “sparingovao” sa cimerima i vređao zatvorske stražare, pa je zbog toga premešten.

Foto: Tanjug/MUP Republike Srbije

- Milićev i njegov cimer počeli su da prekraćuju vreme “sparingujući” u ćeliji, a na upozorenja da takva vrsta zabave nije dozvoljena burno je reagovao, Počeo je onda da vređa i provocira stražare – kaže izvor ovog lista iz MUP-a.

Budući da Milićev nije hteo da posluša stražare i smiri se, na kraju je prebačen u drugi pritvorski blok.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.