DEVOJČICA UDARILA U TRAMVAJ!

Izvor: Kurir, 09.Avg.2011, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEVOJČICA UDARILA U TRAMVAJ!

BEOGRAD - Slušalice je zamalo koštale života! Četrnaestogodišnja A. K. iz Beograda povređena je juče u saobraćajnoj nesreći na Bulevaru kralja Aleksandra. Ona je zadobila povrede glave kad je udarila u tramvaj koji je prolazio pored nje

BEOGRAD - Slušalice je zamalo koštale života!

Četrnaestogodišnja A. K. iz Beograda povređena je juče u saobraćajnoj nesreći na Bulevaru kralja Aleksandra. Ona je zadobila povrede glave kad je udarila u tramvaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koji je prolazio pored nje!

- Devojčica je išla trotoarom, a kad je naišla na banderu, pokušala je da je zaobiđe. Iskoračila je prema šinama i tad je glavom zakačila tramvaj koji je upravo prolazio!

Devojčica je imala slušalice u ušima, zbog toga nije čula vozilo koje joj je došlo s leđa - ispričao je očevidac.

Devojka je od udarca pala kao pokošena!

- Vozač tramvaja nije stigao ništa da uradi! Posle udarca devojčicina glava je bila oblivena krvlju, ali sam videla da je bila svesna kad su je preuzeli lekari - rekla je za

Kurir putnica iz tramvaja.

Četrnaestogodišnjakinja je odmah prebačena u Urgentni centar.

- Pacijentkinja je zadobila povrede slepoočnice, nosa i noge, kao i potres mozga. Ona je zadržana na odeljenju neurohirurgije, a njeno stanje je stabilno - rečeno je Kuriru.

Vozilo na pregledu

Tramvaj na liniji sedam, koji je vozila Ana C., odmah je odvezen na vanredni tehnički pregled. Zbog nesreće tramvajski saobraćaj na Bulevaru kralja Aleksandra bio je obustavljen 30 minuta.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

TRAMVAJ VOZI TROTOAROM!

Izvor: Kurir, 10.Avg.2011, 08:02

BEOGRAD - Bandera je kriva! Pokušali smo da pronađemo odgovore kod nadležnih povodom nesvakidašnje saobraćajne nesreće koja se pre dva dana dogodila u Bulevaru kralja Aleksandra. Tada je devojčica A. K. (14), u nameri da zaobiđe banderu koja se nalazi na sredini trotoara, naletela na tramvaj...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.