DETALjI PORODIČNE TRAGEDIJE KOD ŠAPCA: Biserka došla da se pomiri, muž je preklao nožem

Izvor: Večernje novosti, 28.Jul.2019, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETALjI PORODIČNE TRAGEDIJE KOD ŠAPCA: Biserka došla da se pomiri, muž je preklao nožem

Narušeni porodični odnosi su, za sada, jedini poznat motiv ubistva koje se sinoć oko 21 čas dogodilo u prigradskom šabačkom naselju Mišar. Narušeni porodični odnosi su, za sada, jedini poznat motiv ubistva koje se sinoć oko 21 čas dogodilo u prigradskom šabačkom naselju Mišar.Milorad M. (57) je kuhinjskim nožem preklao suprugu Biserku (51) koja je preminula na mestu krvavog pira.- Ona je nekoliko dana ranije napustila Milorada i sinoć je došla kući da bi se >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << pomirili. On je, međutim, hteo da se razvedu i oko toga su se prvo posvađali, nakon čega je on nasrnuo nožem, zadao joj više udaraca u grudi i na kraju prerezao grkljan - saznaje Telegraf.Kada je video da je Biserka izdahnula, Milorad je istim nožem pokušao da izvrši samoubistvo. Naneo je sebi više ubodnih rana po rukama i vratu. Stigla je policija, savladala ga i kolima hitne pomoći on je prevezen u šabačku bolnicu.Supružnici imaju pet ćerki koje su udate i sina. Pored njih, u dvorištu porodične kuće sinoć se okupio i veliki broj rođaka. Oni su između sebe razgovarali i nisu hteli da govore pred novinarima, već su ih terali iz dvorišta.ZAMERAJU SINU ŠTO JE ODVEZAO OCA U BOLNICUNezvanično saznajemo da su policajcima, koji su do kasno u noć obavljali uviđaj, davali različite izjave.- Krive oboje što se sve završilo tragedijom. Jedni smatraju da je muž trebalo da popusti i prihvati pomirenje, a drugi krive njega. Čak i sinu zameraju što je sa ranjenim ocenim otišao u bolnicu dok mu je mrtva majka ležala na podu - saznaje Telegraf.(Telegraf.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šestoro dece ostalo bez majke! Tragedija u Šapcu DOBILA EPILOG - ovo je MOTIV ubistva?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2019

Žena je pre nekoliko dana napustila Milorada i sinoć je došla kući da bi se pomirili...Narušeni porodični odnosi su, za sada, jedini poznat motiv ubistva koje se sinoć oko 21 čas dogodilo u prigradskom šabačkom naselju Mišar...Milorad M. (57) je osumnjičen da je kuhinjskim nožem preklao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

DETALJI PORODIČNE TRAGEDIJE KOD ŠAPCA: Žena došla da se pomiri, muž je ZAKLAO - Šestoro dece ostalo bez majke!

Izvor: RTV Pink, 28.Jul.2019

Milorad joj je zadao više udaraca nožem u grudi i na kraju prerezao grkljan.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.