Šestoro dece ostalo bez majke! Tragedija u Šapcu DOBILA EPILOG - ovo je MOTIV ubistva?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2019, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šestoro dece ostalo bez majke! Tragedija u Šapcu DOBILA EPILOG - ovo je MOTIV ubistva?!

Žena je pre nekoliko dana napustila Milorada i sinoć je došla kući da bi se pomirili.

Narušeni porodični odnosi su, za sada, jedini poznat motiv ubistva koje se sinoć oko 21 čas dogodilo u prigradskom šabačkom naselju Mišar.

Milorad M. (57) je osumnjičen da je kuhinjskim nožem preklao suprugu Biserku M. (51) koja je preminula na mestu krvavog pira.

Ona je nekoliko dana ranije napustila Milorada i sinoć je došla kući da bi se pomirili. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on je hteo da se razvedu i oko toga su se prvo posvađali, nakon čega je, kako se sumnja, nasrnuo nožem, zadao joj više udaraca u grudi i na kraju prerezao grkljan.

Kada je video da je Biserka izdahnula, Milorad je navodno istim nožem pokušao da izvrši samoubistvo. Naneo je sebi više ubodnih rana po rukama i vratu. Stigla je policija, savladala ga i kolima hitne pomoći on je prevezen u šabačku bolnicu.

Supružnici imaju pet ćerki koje su udate i sina. Pored njih, u dvorištu porodične kuće sinoć se okupio i veliki broj rođaka. Oni su između sebe razgovarali i nisu hteli da govore pred novinarima, već su ih terali iz dvorišta.

Nezvanično se saznaje da su policajcima, koji su do kasno u noć obavljali uviđaj, davali različite izjave.

Krive oboje što se sve završilo tragedijom. Jedni smatraju da je muž trebalo da popusti i prihvati pomirenje, a drugi krive njega. Čak i sinu zameraju što je sa ranjenim ocenim otišao u bolnicu dok mu je mrtva majka ležala na podu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.