Izvor: Blic, 09.Apr.2021, 11:14

DELOVALA JE NAPETO I dalje misterija oko smrti sudije iz Majdanpeka, porodica ne zna da li je reč o ubistvu: "Pričala je da joj STALNO PRETE"

Uzrok smrt predsednice Osnovnog suda u Majdanpeku Gordane Milentijević (54), koja je juče pronađena mrtva u stanu koleginice sa posla, i dalje je misterija. Njenoj porodici i dalje nije saopšteno da li se radi o prirodnoj ili nasilnoj smrti.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"PRIČALA JE DA JOJ STALNO PRETE" Misterija u slučaju sudije iz Majdanpeka - porodica još uvek ne zna ništa o ubistvu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2021

Sestra preminule žene Snežana rekla je da je u šoku nakon saznanja da je Gordana mrtva i da porodica još uvek nema informacije kako je do tragedije došlo...Uzrok smrt predsednice Osnovnog suda u Majdanpeku Gordane Milentijević (54), koja je juče pronađena mrtva u stanu koleginice sa posla, i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.