Crnogorcima zbog tuče zabranjen ulazak u Srbiju

Izvor: Glas javnosti, 23.Jan.2012, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorcima zbog tuče zabranjen ulazak u Srbiju

PRIJEPOLJE - Četvorica Crnogoraca iz Bjelog Polja su zbog učestvovanja u tuči i narušavanja javnog reda i mira u Prijepolju kažnjeni novčanom kaznom od po 30.000 dinara i izrečena im je i mera zabrane ulaska u Srbiju u trajanju od jedne godine, saopšteno je iz policijske uprave u Prijepolju.

Mladići iz Bjelog Polja Damir F. (22), Salmin B. (29), Almir H. (25) i Salmen A. (25) su nedelju posle ponoći, bez ikakvog povoda, napali Seada V. (25) iz Prijepolja i naneli mu lake telesne >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << povrede.

Tuča se dogodila na ulazu u stambenu zgradu stambenog bloka Opanak u Sarajevskoj ulici u Prijepolju.

Protiv četvorice napadača podnete su prekršajne prijave zbog izvršenog prekršaja izazivanje i učestvovanje u tuči, i presudom Prekršajnog suda u Prijepolju kažnjeni su novčanim kaznama, dok im je od strane PU Prijepolje izrečena zaštitna mera otkaza boravka i zabrane ulaska u Srbiju u trajanju od jedne godine, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.