Izvor: RTS, 06.Feb.2022, 08:20

Čačak, požar u porodičnoj kući

U potkrovlju porodične kuće u čačanskom naselju Suvi Breg noćas je izbio požar, potvrđeno je RTS-u. Nije bilo povređenih, a od požara je spaseno prizemlje stambenog objekta.
Sa vatrenom stihijom borilo se osam pripadnika vatrogasno-spasilačke jedinice sa četiri vozila. 

Nije bilo povređenih lica, a od požara je spaseno prizemlje stambenog objekta kao i kuće u neposrednoj blizini.  

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar u porodičnoj kući u Čačku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Feb.2022

U čačanskom naselju Suvi Breg tokom noći požar je zahvatio porodičnu kuću, prenosi RTS...Više vatrogasnih vozila bori se sa vatrenom stihijom...Za sada se ne zna da li ima povređenih.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Požar kod Čačka lokalizovan; velika šteta, nema povređenih FOTO

Izvor: B92, 06.Feb.2022

Čačak -- Tokom požara koji je izbio na porodičnoj kući u čačanskom naselju Suvi Breg pričinjena je veća materijalna šteta, ali nije bilo povređenih i nastradalih lica...Izgorela je samo krovna konstrukcija, a vatrena stihija nije zahvatila prostorije u kući. Na lice mesta odmah su stigle...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.