Požar kod Čačka lokalizovan; velika šteta, nema povređenih FOTO

Izvor: B92, 06.Feb.2022, 12:55

Požar kod Čačka lokalizovan; velika šteta, nema povređenih FOTO

Čačak -- Tokom požara koji je izbio na porodičnoj kući u čačanskom naselju Suvi Breg pričinjena je veća materijalna šteta, ali nije bilo povređenih i nastradalih lica.

Izgorela je samo krovna konstrukcija, a vatrena stihija nije zahvatila prostorije u kući. Na lice mesta odmah su stigle vatrogasne ekipe, koje su brzo uspele da lokalizuju plamen i nije došlo do širenja požara. Važno je samo da niko nije nastradao, u prvi mah činilo se da će vatra progutati čitavu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kuću", kaže za RINU stanovnik Suvog Brega. Tokom dalje istrage biće utvrđen tačak uzrok požara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.