Čačak: Pijani mladići tukli se za vreme policijskog časa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Mar.2020, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čačak: Pijani mladići tukli se za vreme policijskog časa

Za vreme policijskog časa, večeras oko 18.30 na kružnom putu od Čačka ka Užicu, trojica mladića u vidno alkoholisanom stanju su se potukli između sebe.

Posle tuče, dvojica su se vratila u automobil sa registracijama Stare Pazove, a trećeg su izbacili napolje, objavila je regionalna agencija RINA.

Po prijavi je došla policija, a prilikom hapšenja jedan od trojice mladića pružao je otpor, navodi RINA.

Pripadnicima MUP-a je potom na lice mesta stiglo pojačanje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRUKA U ČAČKU: Pijani se tukli za vreme policijskog časa, a onda je JEDAN NASILNIK uradio još nešto BAHATO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2020

Za vreme policijskog časa, večeras oko 18.30 na kružnom putu od Čačka ka Užicu, trojica mladića u vidno alkoholisanom stanju su se potukli između sebe...Posle tuče, dvojica su se vratila u automobil sa registracijama Stare Pazove, a trećeg su izbacili napolje...Po prijavi je došla policija,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Pijani mladići se tokom policijskog časa potukli na raskrsnici kod Čačka

Izvor: Radio 021, 24.Mar.2020

Trojica pijanih mladića potukla su se međusobno sonoć oko 18:30 časova, za vreme policijskog časa, na kružnom putu od Čačka ka Užicu...Posle tuče, dvojica su se vratila u automobil sa registracijama Stare Pazove, a trećeg su izbacili napolje, objavila je regionalna agencija RINA...Po prijavi...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.