Izvor: Blic, 04.Sep.2023, 20:55

"ČOVEK SE VOLI DOK JE ŽIV" Poslednja objava Dejana nastradalog na obilaznici oko Beograda: Dva dana pre pogibije okačio snimak od kog PODILAZI JEZA (FOTO,VIDEO)

Dejan J. (53) koji je poginuo juče na auto putu Miloš Veliki objavljivao je na svojim društvenim mrežama statuse od kojih sada podilazi jeza, jer kao da je predosetio sopstvenu smrt.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

7 LJUDI POGINULO ZA MANJE OD 24 SATA! Stravične nesreće se nizale, najjeziviji udes na Milošu Velikom! SVI SE PITAJU JEDNO

Izvor: Kurir, 04.Sep.2023

Dejan Jevremov (53) izgubio život, dok je njegov suvozač N. K. (40) teško povređen na auto-putu Miloš Veliki kod Obrenovca, snimak tragedije osvanuo na društvenim mrežama i otvorio mnoga pitanja

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.