Izvor: B92, 14.Okt.2019, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brutalni napad u Vranju, uhapšena dvojica VIDEO

Policija u Vranju saopštila je da su uhapšene dve osobe zbog sumnje da su učestvovale u tuči u nedelju.

Protiv trojice muškaraca podneta je krivična prijava u redovnom postupku.

Uhapšeni su D. S. (51) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivicno delo nasilnicko ponašanje i M. Đ. (33), takode iz Vranja, osumnjičen za krivicno delo teška telesna povreda, prenose Novosti.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vranju, policija ce protiv trojice muškaraca starosti 42, 24 i i 21 godinu podneti krivicnu prijavu u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivicno delo teška telesna povreda, dok ce protiv još jednog muškarca starosti 24 godine biti podneta krivicna prijava za krivicno delo laka telesna povreda.

Sumnja se da su M. Đ, 42-godišnji, 24-godišnji i 21-godišnji muškarac, juče u jednom kafiću u Vranju, nakon kraće rasprave fizicki napali 24-godišnjaka i naneli mu teške telesne povrede.

D. S. i njegov povređeni 24.godišnji sin su potom seli u „ford" i poceli da se voze po gradu, a potom je D. S. vozilom kojim je upravljao, kako se sumnja, udario 42-godišnjaka, koji se sumnjici da je prethodno napao njegovog sina.

Zatim su izašli iz automobila i, kako se sumnja, tupim predmetima napali 42-godišnjeg muškarca i M.Đ. koji je pobegao u jednu pekaru.

Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, D. S. i M. Đ. je odredeno zadržavanje do 48 sati nakon cega ce, uz krivicnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.