Brat Aleksandra Vavića pucao u šefa obezbeđenja splava “Blaywatch” pa skočio u reku!

Izvor: BKTV News, 30.Maj.2014, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brat Aleksandra Vavića pucao u šefa obezbeđenja splava “Blaywatch” pa skočio u reku!

Šef obezbeđenja Robert R. (27) ranjen je rano jutros u 2.25 sati u pucnjavi ispred beogradskog splava “Blaywatch”. Na njega je, kako saznaje “Blic” pucao Nikola Vavić, brat Aleksandra Vavića jednog od vođa Partizanovih navijača. Nikola je, posle pucnjave skočio u vodu i zadobio potres mozga, zbog čega je smešten u bolnicu.

Do pucnjave je došlo na Keju oslobođenja u Beogradu ispred poznatog splava, a Vavić je  na Roberta R, pucao iz vatrenog oružja i ranio >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ga u ruku.
 
I ranjeni i napadač su prevezeni u Urgentni centar gde im je ukazana pomoć. Obojica su u bolnici pod nadzorom policije.
 
Aleksandar Vavić, vođa Partizanove navijačke grupe “Alkatraz” koji je trenutno u bekstvu, osuđen je na 22 meseca zatvora jer je nožem ranio Stefana Gajića 6. janura 2005. Ovo je i jedina zatvorska presuda protiv njega.
 
Vavić je pre ranjavanja Gajića bio navijač Zvezde, pa je prešao na južnu tribinu Partizana. U februaru 2012. ranjen je u sačekuši na Tašmajdanu, a u maju je učestvovao u postizbornom slavlju SPS-a, u blizini Ivice Dačića.
 
Izvor: Blic.rs

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brat Aleksandra Vavića pucao u šefa obezbeđenja splava "Blaywatch"

Izvor: Večernje novosti, 30.Maj.2014

Šef obezbeđenja Robert R. (27) ranjen je rano jutros u 2.25 sati u pucnjavi ispred beogradskog splava "Blaywatch ". Na njega je, kako saznaje "Blic", pucao Nikola Vavić, brat Aleksandra Vavića, jednog od vođa Partizanovih navijača. Nikola je, posle pucnjave skočio u vodu i zadobio potres mozga,...

Nastavak na Večernje novosti...

Vavić jedva izbegao linč, pretučen se krio u čamcu

Izvor: Blic, 31.Maj.2014, 12:29

Mlađi brat vođe Partizanove navijačke grupe “Alkatraz” pucao je prošlog jutra u prvog čoveka obezbeđenja splava “Blejvoč” Roberta Radojčića (27). Aleksandar i Nikola Vavić na jednoj žurki..Posle pucnjave koja se dogodila oko 2.25 sati, Nikolu Vavića, brata Aleksandra Vavića, napale...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.