Izvor: Vesti-online.com, 09.Apr.2012, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bomba u Kosovskoj Mitrovici: Otac poginuo, ranjeno dvoje dece!

U eksploziji koja se tokom noći dogodila u naselju Tri solitera u severnom delu Kosovske Mitrovice poginuo je Selver Haradinaj /38/, a lakše je povređeno dvoje dece, potvrđeno je Srni u kosovskoj policiji.

Seljver Haradinaj je u trenutku eksplozije, koja se desila noćas oko 1.30, u stanu bio sa suprugom i četvoro dece.

Portparol kosovske policije Besim Hoti rekao je da se eksplozija dogodila u 1.30 časova, da je Selver Haradinaj poginuo na licu mesta, a da su povređena >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << deca nakon ukazane lekarske pomoći puštena kući.

On je dodao da je policija odmah izašla na lice mesta i izvršila uviđaj, te da se prema prvim rezultatima istrage pretpostavlja da su nepoznata lica na prozor stana porodice Haradinaj postavila plastični eksploziv, koji je aktiviran daljinskim upravljačem.

Prema njegovim rečima, posle ovog incidenta povećano je prisustvo kosovske policije u naselju Tri solitera u kojem žive Srbi i Albanci, a policija intenzivno traga za počiniocima.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.