Bolno saznanje oca ubijenog advokata: Da je Nemanja uradio samo jednu stvar, izbegao bi smrt!

Izvor: BKTV News, 23.Sep.2017, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolno saznanje oca ubijenog advokata: Da je Nemanja uradio samo jednu stvar, izbegao bi smrt!

Tužno!

Advokatski pripravnik Nemanja Stojanović (28) iz Jagodine, koji je ubijen greškom izbegao bi sigurnu smrt da je svega sedam sekundi kasnije stigao ispred zgrade u ulici Braće Dirak u Jagodini u kojoj je stanovao, piše Alo!

Dosadašnji rezultati istrage ukazuju da je metak profesionalnog ubice 13. septembra, u 2.45 ujutro, bio namenjen njegovom komšiji sa kriminalnim dosijeom, koji se u isto vreme vraćao iz grada. Nemanju je ubica presreo na ulazu i pucao >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << mu u grudi i glavu. Sve upućuje da će zamena identiteta otkriti motiv ubistva.

 "Nemanju je sedam sekundi delilo od smrti. Da je u kafiću ostao da posluša pesmu do kraja, sada bi bio živ. Ne znam šta da mislim i kažem. Tužilaštvo, policija i advokati rade na slučaju danonoćno i svima im se zahvaljujem. Od ponedeljka ću se uključiti i ja. Nemam mira da bih sedeo kod kuće", kaže neutešni otac Milovan Miki Stojanović.

Nemanju je poznavala cela Jagodina, pomagao je svima koji bi mu se obratili za pravni savet. Pamte ga kao dobrog, kulturnog i vaspitanog mladića. Za dve nedelje trebalo je da polaže pravosudnu ispit i da se oženi.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.