Bogatić: Majka izvukla sina iz zapaljenog auta!

Izvor: Večernje novosti, 08.Sep.2018, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogatić: Majka izvukla sina iz zapaljenog auta!

Drama u Belotiću nadomak Bogatića kada je automobil udario u trafostanicu. Dečaku pukla slezina, a život spasen zahvaljujući pravoremenoj operaciji Trinaestogodišnji dečak B. M., iz Klubaca kod Loznice, koji je sinoć povređen u teškoj saobraćajki u Belotiću kod Bogatića, još je u šok-sobi, ali hirurzi veruju da će se oporaviti. Nesreća se dogodila kada je njegova majka S. M., iz zasada nepoznatih razloga, automobilom prešla u suprotnu kolovoznu traku i udarila >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u betonski stub, posle čega se vozilo zapalilo. Meštani koji su čuli prasak odmah su istrčali iz kuća i pozvali Hitnu pomoć, a majka, iako i sama povređena, izašla je iz zapaljenog automobila i nekako uspela da izvuče dete. PROČITAJTE JOŠ: STRAVIČNA NESREĆA U KRAGUJEVCU: Žena ostala bez noge, a vozača odžeparili! Prema prvim informacijama, ženi je u nesreći naprsao vratni pršljen, ali je ona, uprkos velikim bolovima, uspela da izvuče dete iz automobila pre nego što se on pretvorio u buktinju. Lekari Hitne pomoći su munjevito reagovali, pa je mališan brzo prevezen u šabačku bolnicu, gde ga je čekala spremna ekipa hirurga na čelu sa dr Slobodanom Popovićem.IZGOREO TRANSFORMATOR Na betonskom stubu u koji je žena udarilo automobilom izgoreo je transformator, a vatra je zahvatila i trafostanicu u neposrednoj blizini. Zbog toga je deo Balotića u petak uveče i u subotu pre podne bio bez struje, TV signala i interneta. - Sa vrata je dovezen u operacionu salu, jer su povrede vrlo teške, a izgubio je i mnogo krvi. Slezina mu je bila potpuno oštećena, želudac je pretrpeo kontuziju... Uspeli smo da ga zbrinemo i zasad sam optimističan, ali ćemo narednih 48 sati pratiti njegovo stanje. U hirurgiji je svaki ishod moguć, dva i dva nisu uvek četiri, pa ćemo biti obazrivi - kaže, za "Novosti", dr Slobodan Popović, direktor Opšte bolnice u Šapcu.PROČITAJTE JOŠ: GEPEK PUN NARKOTIKA: Novosadska policija zaplenila 12 kilograma marihuane Kako smo saznali, majka je dečaka vozila kući sa karate treninga u jednom klubu u Šapcu, i niko sa sigurnošću ne može da kaže kako je izgubila kontrolu nad automobilom. Dečak je imao pojas, ali da li ga je usput otkačio jer mu se prispavalo, ostaće enigma. Policija u Bogatiću najavila je da će protiv majke dečaka podneti krivičnu prijavu zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Majka uspela da izvuče sina iz zapaljenog vozila

Izvor: Mondo, 08.Sep.2018

Drama u Belotiću nadomak Bogatića kada je automobil udario u trafostanicu. Dečaku pukla slezina, a život spasen zahvaljujući pravoremenoj operaciji...Foto: MONDO, Mario Milojević..Trinaestogodišnji dečak iz Klubaca kod Loznice, koji je sinoć povređen u teškoj saobraćajki u Belotiću kod Bogatića,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.