Blic: Poginula Nada Bodrožić

Izvor: B92, 06.Mar.2017, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blic: Poginula Nada Bodrožić

Beograd -- Bivša poslanica vojvođanskog parlamenta Nada Bodrožić poginula je u saobraćajnoj nesreći, nezvanično saznaje "Blic".

Nesreća se dogodila jutros na putu Sirig – Novi Sad, beogradski list navodi da je Bodrožićeva upravljala vozilom kada je izletela s puta.

Bodrožićeva je bila poslanica Demokratske stranke u prošlom sazivu parlamenta i majka tragično stradale Ivane Bakić Bodrožić koja je 2014. godine pronađena mrtva u "Hajatu" 2014. godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Zvanična istraga utvrdila je da je u krvi Ivane Bodrožić bilo kokaina i anestetika propofola, ali je njena majka više puta u medijima tvrdila kako porodica sumnja da ona nije izvršila samoubistvo.

Ivana Bakić Bodrožić pronađena je mrtva u hotelu "Hajat" 10. decembra 2014. Smrt je odmah opisana kao nenasilna i kao posledica predoziranja.

Željko Mitrović je posle smrti Ivane Bodrožić izjavio da je ona i ranije u više navrata pokušala sebi da oduzme život i dodao da se nada da će biti kažnjeni svi koji su učestvovali u prodaji anestetika propofola koji je bio uzrok njene smri.

"Ono što se desilo je bio nesrećan događaj u kom je nastradala moja bliska prijateljica", rekao je tada Mitrović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.