Poginula majka Ivane Bodrožić

Izvor: Blic, 06.Mar.2017, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginula majka Ivane Bodrožić

Bivša poslanica vojvođanskog parlamenta Nada Bodrožić poginula je danas u saobraćajnoj nesreći, nezvanično saznaje „Blic“.

Nezgoda se dogodila na putu Sirig – Novi Sad jutros, a prema našim saznanjima Nada je upravljala vozilom kada je izletela sa puta.

Bodrožićeva je bila poslanica Demokratske stranke u prošlom sazivu parlamenta, ali i majka tragično stradale Ivane Bakić  Bodrožić, koja je 2014. godine pronađena mrtva u „Hajatu“ 2014. godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Zvnaična istraga utvrdila je da je u njenoj krvi bilo kokaina i anestetika propofola, ali je njena majka više puta u medijima tvrdila da ona nije izvršila samoubistvo, te da je bila u vezi sa vlasnikom Pinka Željkom Mitrovićem.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mediji: Poginula Nada Bodrožić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2017

Bivša poslanica vojvođanskog parlamenta Nada Bodrožić poginula je danas u saobraćajnoj nesreći, nezvanično saznaje "Blic"...Nesreća se dogodila na putu Sirig - Novi Sad jutros, a prema saznanjima Blica, Nada je upravljala vozilom kada je izletela sa puta...Bodrožićeva je bila poslanica Demokratske...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.