Bivšem bokseru osam godina zatvora zbog razbojništva

Izvor: Blic, 12.Maj.2010, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivšem bokseru osam godina zatvora zbog razbojništva

U smederevskom Višem sudu izrečene su zatvorske kazne Nerminu Hasanoviću (22) i nekadašnjem bokseru Muharemu Muratoskom (22) zbog razbojništva koje su počinili marta 2009.

Hasanović je osuđen na pet, a Muratoski na osam godina zatvora zbog razbojništva i nasilja nad vlasnikom menjačnice Milenkom Đurkovićem (56) i njegovom suprugom Nadom.

U napadu je Đurković zadobio teške telesne povrede i prelome, nanete pesnicom.

Posle prve pomoći koja mu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je ukazana u smederevskom Zdravstvenom centru, Đurković je prebačen u beogradski Klinički centar na operaciju.

Prema nalazima istrage, Hasanović i Muratoski su posle višednevnog praćenja maskirani s leđa napali bračni par Đurković dok su se, u večernjim satima, vraćali iz menjačnice.

Napadači su oteli od Đurkovića plastificiranu torbu u kojoj je bilo dva litra gustog soka, jedna pavlaka, jedno kiselo mleko, 200 grama kafe, kutija čokolade, komad štrudle, kutija mentol bombona i kesa s lekovima.

Muratoski je pre napada na Đurkoviće, od 25. januara do 9. marta, na području Smedereva izvršio više razbojništva, saopšteno je danas na objavljivanju presude.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.