Beograd: Ugašen požar na Zvezdari

Izvor: B92, 09.Sep.2012, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Ugašen požar na Zvezdari

Beograd -- U Bulevaru kralja Aleksandra 128 u Beogradu je oko podne izbio požar, u potkrovlju zgrade, u kome je povređena jedna žena, a požar je u međuvremenu ugašen.

Kako je Tanjugu rečeno u Birou MUP-a za saradnju s medijima, u požaru jedna žena je zadobila opekotine i prebačena je u Kliniku za opekotine, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju u Zvečanskoj.

Policija je pokušavala da nađe njenu bebu staru oko godinu dana koja se nalazila u stanu koji je zahvaćen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << požarom. Na sreću, nju su komšije na vreme evakuisale, tako da je devojčica ostala nepovređena.

"Ljudi koji su otišli gore, brzo su pretražili stambeni prostor, pronašli povređenu osobu u svom stanu, izneli su je dole, predali ekipi hitne pomoći i nastupilo je gašenje požara. Požar je lokalizovan veoma brzo, za nekih 3-5 minuta, zahvaćenost požara je oko 20 m2, na licu mesta je bilo 19 vatrogasaca, 5 vatrogasnih vozila", rekao je Đuro Šušnjar, komandir vatrogasnog bataljona opštine Zvezdara.

Za sad nije poznato kako je došlo do nesreće, ali je ovo drugi požar u istom stanu u poslednjih 15 godina. Bebu je spasila komšinica, koja pošto je čula vapaje žene, utrčala i izvukla kolica sa devojčicom starom oko godinu dana, dok je majka ostala pokušavajući sama da ugasi vatru.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.