Beograd: Ugašen požar na Zvezdari

U Bulevaru kralja Aleksandra 128 u Beogradu je oko podne izbio požar, u potkrovlju zgrade, u kome je povređena jedna žena, a požar je u međuvremenu ugašen.

Izvor: Blic, RTS

Nedelja, 09.09.2012.

12:57

Default images

Kako je Tanjugu rečeno u Birou MUP-a za saradnju s medijima, u požaru jedna žena je zadobila opekotine i prebačena je u Kliniku za opekotine, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju u Zvečanskoj.

Policija je pokušavala da nađe njenu bebu staru oko godinu dana koja se nalazila u stanu koji je zahvaćen požarom. Na sreću, nju su komšije na vreme evakuisale, tako da je devojčica ostala nepovređena.

"Ljudi koji su otišli gore, brzo su pretražili stambeni prostor, pronašli povređenu osobu u svom stanu, izneli su je dole, predali ekipi hitne pomoći i nastupilo je gašenje požara. Požar je lokalizovan veoma brzo, za nekih 3-5 minuta, zahvaćenost požara je oko 20 m2, na licu mesta je bilo 19 vatrogasaca, 5 vatrogasnih vozila", rekao je za B92 Đuro Šušnjar, komandir vatrogasnog bataljona opštine Zvezdara.

Za sad nije poznato kako je došlo do nesreće, ali je ovo drugi požar u istom stanu u poslednjih 15 godina. Bebu je spasila komšinica, koja pošto je čula vapaje žene, utrčala i izvukla kolica sa devojčicom starom oko godinu dana, dok je majka ostala pokušavajući sama da ugasi vatru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

7 h

Podeli: