Beograd: Otac (25) osuđen na 20 godina zatvora za ubistvo bebe

Izvor: Vesti-online.com, 17.Okt.2015, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Otac (25) osuđen na 20 godina zatvora za ubistvo bebe

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na 20 godina zatvora muškarca, čiji identitet nije naveo, zbog ubistva svog deteta od 20 meseci.

Tom odlukom je potvrđena presuda Višeg suda u  Beogradu kojom je A.A. osuđen zbog izvršenja krivičnog dela teško ubistvo, objavljeno je na sajtu Apelacionog suda.

U presudi se navodi da je okrivljeni A.A. osuđen što je 6. novembra 2013. godine u Beogradu u garaži za privremeni smeštaj, u kojoj je neprijavljeno boravio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sa porodicom, lišio života dete rođeno 2012. godine.

U obrazloženju presude Apelacionog suda se, između ostalog, navodi da i taj sud nalazi da je okrivljenom, zbog izvršenja teškog ubistva, opravdano bilo izreći maksimalnu zatvorsku kaznu na koju je mogao biti osuđen s obzirom na svoj "kalendarski uzrast" (25 godina, prema pisanju medija), ceneći pri tome da je lišio života sopstveno dete od samo 20 meseci starosti.

Mediji su ranije preneli da je nesrećna beba u bolnicu primljena sa povredana jetre i slezine, prelomom čeone kosti i obostrane prelome slepoočnih kostiju i da je tamo preminula.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd: 20 godina zatvora ocu za ubistvo bebe

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Okt.2015

BEOGRAD - Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na 20 godina zatvora muškarca, čiji identitet nije naveo, zbog ubistva svog djeteta od 20 mjeseci...Tom odlukom je potvrđena presuda Višeg suda u Beogradu kojom je A.A. osuđen zbog izvršenja krivičnog djela teško ubistvo, objavljeno je...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.