Beba upala u šaht i udavila se

Izvor: B92, 01.Sep.2011, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beba upala u šaht i udavila se

Beograd -- Osmomesečna beba se udavila u šahtu ispred kuće porodice Demirović u Zemunu. Bebu je pronašla majka, ali je u tom trenutku dete već bilo mrtvo.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, do tragedije je došlo kada je beba muškog pola F.D. sama ispuzala iz kuće, dok su njeni roditelji spavali.

Pretpostavlja se da je neko od ukućana ostavio otvorena vrata, ali niko od članova porodice i komšija nije primetio da je beba dopuzala do šahta, u koji je upala i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << udavila se.

Roditelji dečaka, koji su se pre četiri meseca kao podstanari sa troje male dece doselili u romsko naselje u ulici Pazovački put nisu ni slutili šta se desilo dok nisu izašli napolje. Kada su čuli zapomaganje majke, ubrzo su se okupli rođaci u nameri da pomognu ali detetu nije bilo spasa.

Rođaci su ipak poverovali da detetu možda ima spasa i odmah su pozvali hitnu pomoć.

Lekar na licu mesta samo je konstatovao smrt.

"Policija je Hitnoj pomoći javila da se dete u romskom naselju u Zemunu guši. Lekari su samo mogli da konstatuju smrt", rečeno je u Hitnoj pomoći.

Rođaci navode da su otac i majka preminule bebe brižni roditelji koji su u Beograd došli da bi zaradili za hleb i da bi svojoj trojici dečaka obezbedili bolje uslove za život.

Uviđaj je u toku, a policija je obavila razgovor sa roditeljima nastradale bebe.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beba poginula upavši u šaht

Izvor: Mondo, 01.Sep.2011

Osmomesečno dete stradalo je jutros kada je upala u šaht u dvorištu kuće u Ulici Pazovački put u Zemunu, prenosi Blic na internet sajtu.

Nastavak na Mondo...

Beba upala u šaht

Izvor: RTS, 01.Sep.2011

Desetomesečna beba poginula jutros kada je upala u šaht u Ulici Pazovački put 16 u Zemunu, saopšteno u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije...Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je da je jutros oko osam časova beba stara deset meseci poginula, pošto je upala u šaht u Ulici...

Nastavak na RTS...

Beba poginula upavši u šaht

Izvor: RTV Pink, 01.Sep.2011

Istraga o nesreći je u toku. . . Osmomesečno dete stradalo je jutros kada je upala u šaht u dvorištu kuće u Ulici Pazovački put u Zemunu. Prema prvim nezvaničnim informacijama, do tragedije je došlo kada je beba sama ispuzala iz kuće, dok su njeni roditelji spavali. . .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.