Bacao kesice s drogom kroz prozor kad je došla policija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2020, 14:40

Bacao kesice s drogom kroz prozor kad je došla policija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su I. M. (39) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćeno držanje opojnih droga i sprečavanje i ometanje dokazivanja.

Pretresom kuće osumnjičenog, policija je pronašla 21 tabletu sa liste psihoaktivnih supstanci, kesicu sa manjom količinom amfetamina i elektronsku vagicu, dok su u neposrednoj blizini kuće nađene kesice sa više od 104 grama amfetamina, navodi se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u saopštenju PU Požarevac.

I. M. se sumnjiči da se u momentu dolaska policije zaključao u kuću i kroz prozor izbacio kesice sa drogom.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Požarevcu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U kući krio četiri tone kukuruza i tonu koksa iz železare! Zaplena u Smederevu

Izvor: Večernje novosti, 28.Maj.2020

Policija je u kući koju osumnjičeni koristi pronašla oko četiri tone kukuruza i 1.500 kilograma koksa za koje se sumnja da potiču sa brodova koji prevoze robu Dunavom SMEDEREVO – Pripadnici policije u Smederevu uhapsili su B. G. (33) iz Smedereva, zbog postojanja osnova...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.