U kući krio četiri tone kukuruza i tonu koksa iz železare! Zaplena u Smederevu

Izvor: Večernje novosti, 28.Maj.2020, 16:41

U kući krio četiri tone kukuruza i tonu koksa iz železare! Zaplena u Smederevu

Policija je u kući koju osumnjičeni koristi pronašla oko četiri tone kukuruza i 1.500 kilograma koksa za koje se sumnja da potiču sa brodova koji prevoze robu Dunavom SMEDEREVO – Pripadnici policije u Smederevu uhapsili su B. G. (33) iz Smedereva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška krađa i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Policija je u kući koju osumnjičeni koristi pronašla oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << četiri tone kukuruza i 1.500 kilograma koksa za koje se sumnja da potiču sa brodova koji prevoze robu Dunavom. Koks, za koji je utvrđeno da je trebalo da bude isporučen „Železari Smederevo“, vraćen je ovom preduzeću.U kući je pronađena i puška koju je osumnjičeni držao bez odobrenja, kao i 20 metaka. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Smederevu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Uhapšen zbog četiri tone kukuruza i 1.500 kilograma koksa

Izvor: B92, 28.Maj.2020

Policija u Smederevu uhapsila je B.G. (33) zbog četiri tone kukuruza, 1.500 kilograma koksa za koje se sumnja da potiču sa brodova koji prevoze robu Dunavom...Koks, za koji je utvrđeno da je trebalo da bude isporučen Železari Smederevo, vraćen je toj fabrici...U kući je nađena puška koju je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.