BKTVNews ekskluzivno otkriva: Tragovi ubice dokorke Šulović nestali na način koji je šokirao i forenzičare!

Izvor: BKTV News, 02.Nov.2017, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BKTVNews ekskluzivno otkriva: Tragovi ubice dokorke Šulović nestali na način koji je šokirao i forenzičare!

Policija ni blizu ubici čuvene doktorke i humanitarke.

Od monstuoznog ubistva čuvene humanitarke i doktorke Ljiljane Milojević Šulović (76) prošlo je tri i po godine, a policija do danas nije uspela da razotkrije ubicu.

Kako BKTVNews ekskluzivno saznaje razlog za to je što u stanu u kome je doktorka ubijena u Ulici Džordža Vašingtona u Beogradu, forenzičari nisu uspeli da prikupe tragove koji bi doprineli identifikaciji ubice.

"Forenzičari nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << uspeli da prikupe materijalne dokaze na mestu zločina jer je pas sa kojim je u stanu živela doktorka Šulović umrljao, praktično olizao tragove koje je ostavio ubica", kaže za BKTVNews izvor upoznat sa istragom ubistva.

On navodi da je zbog toga došlo do zastoja u istrazi.

"Materijalnih dokaza na osnovu kojih bi ubica mogao da se identifikuje, nema. Obavljeni su razgovori sa svima koje je doktorka poznavala, njenom porodicom, familijom, komšijama, saradnicima ali niko nije naveo da sumnja na nekog konkretno", kaže naš izvor.

Komšinica koja i dalje živi u zgradi u kojoj je doktorka živela i u kojoj je ubijena kaže za BKTVNews da je psa, nakon otkrivanja zločina, uzela Šulovićkina ćerka.

"Strašno je što njeno ubistvo još nije rešeno. Dugo smo svi u zgradi strahovali da se ubica ne pojavi ponovo. Niko od nas ne zna ko bi mogao da je ubije. Doktorka je bila divna žena, svima je pomagala. Bila je predsednica Kola srpskih sestara, beskućnici su dolazili na njena vrata po pomoć. Imala je kod sebe i novac koji smo skupljali za popravke u zgradi. Novac je sigurno razlog ubistva, ali ko ga je počinio, niko ne zna. Policija je u prvo vreme i dolazila, ali odavno se niko ne raspituje za taj zločin", kaže komšinica.

Telo doktorke Šulović nađeno je 3. februara u njenom stanu, a obdukcijom je utvrđeno da je ubijena udarcima tupim predmetom u glavu. Žena je bukvalno pretučena na smrt, i ostavljena u lokvi krvi.

Budući da nije bilo znakova provale, policija je do sada sigurna u jedno, da je doktorku Šulović ubio neko ko je poznavao i kome je ona, bez ikakve sumnje u zle namere, kobnog dana otvorila vrata i pustila ga u stan. On je upao u njen stan sa namerom da je opljačka.

Ljiljana je bila supruga akademika Vojina Šulovića, koji je 2008. godine poginuo u udesu na Ibarskoj magistrali. Bio je profesor na Medicinskom fakultetu u Beogradu i direktor Ginekološko-akušerske klinike. Član SANU postao je 1978, a pored brojnih nacionalnih i stranih priznanja, dobio je i francusku Legiju časti.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.