BIZARNA NESREĆA U NOVOM PAZARU Muškarac pao kroz otvor lifta i poginuo

Izvor: Blic, 06.Feb.2017, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIZARNA NESREĆA U NOVOM PAZARU Muškarac pao kroz otvor lifta i poginuo

Novopazarac srednjih godina poginuo je danas oko 15 sati kada je pao kroz otvor za list sa šestog sprata novopazarske Lučne zgrade.

Prema nezvaničnim informacijama, nesrećni čovek je pokušavao da izađe iz lifta koji je stao između dva sprata zbog nestanka struje. On je pokušao da izađe na donji od dva sprata između kojih je stao lift, ali se prilikom izlaska okliznuo i pao kroz otvor lifta.

Iako još nije potvrđeno, sumnja se da je poginuo Amir Dautović, predsednik Društva za bosanski jezik, i jedno vreme visoki funkcioner Bošnjačkog nacionalnog vijeća.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Užas u Novom Pazaru: Muškarac poginuo u oknu lifta

Izvor: Telegraf.rs, 06.Feb.2017

Za sada nepoznati muškarac poginuo je danas kada je u zgradi u centru Novog Pazara propao lift...On je pokušao da izađe iz lifta, koji se zaglavio između šestog i sedmog sprata tzv. Lučne zgrade u centru Novog Pazara...Prilikom pokušaja da izađe iz zaglavljenog lifta on je pao u prizemlje i...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.