Izvor: RTS, 01.Feb.2023, 10:05

Avion iz Kelna prinudno sleteo u Beograd, putnica preminula

Šezdesetosmogodišnja putnica na letu iz Kelna za Niš preminula je na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu, gde je avion prinudno sleteo.
Avion na letu iz Kelna za Niš prinudno je sleteo sinoć u 22.24 na aerodrom "Nikola Tesla" pošto je pozlilo ženi od 68 godina.

"Već je bila započeta reanimacija. Naša ekipa je došla, učestvovala u reanimaciji, ali je na kraju mogla samo da konstatuje smrt", rekla je za RTS dr Ivana Stefanović iz Hitne pomoći.
Mediji prenose da je preminula putnica iz Surdulice.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

OTKRIVEN IDENTITET: Poznato ko je preminuo u avionu na letu Keln - Niš

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2023

Avion prinudno sleteo na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu...Žena stara 68 godina preminula je tokom leta u avionu od Kelna ka Nišu, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći...Dodaju da su njihove ekipe pozvane da intervenišu sinoć u 22.24 kada je avion prinudno sleteo na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.