Automobilom ugrozio život dvojici policajaca, tokom potere oštetio tri vozila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Nov.2021, 21:18

Automobilom ugrozio život dvojici policajaca, tokom potere oštetio tri vozila

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, uhapsili su D.J. (1995) koji je, prilikom pokušaja policije da ga zaustavi, svojim vozilom ugrozio život dvojici policajaca, a tokom potere namerno oštetio tri policijska vozila.

Policija je danas u 15,25 časova Ulici Batajnički drum u Zemun polju pokušala da zaustavi vozilo „BMV“ kojim je upravljao D.J. koji je odbio da se zaustavi, ugrozivši život dvojici policajaca nakon čega je policija ispalila više metaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u pneumatik, pokušavajući da ga speči u bekstvu.

Prilikom zaustavljanja u Ulici Isidora Stojanovića, nakon što je policija ponovo dala naređenje da stane, on se oglušio i vozilom udario u policijska vozila, oštetio ih, a od siline udara njegovo vozilo je oštetilo i tri parkirana civilna vozila. Nakon toga je uhapšen.

U ovoj akciji nema povređenih. Uviđaj je u toku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

UHAPŠEN FANTOM IZ ZEMUNA: Zbog mladića (26) usledila FILMSKA POTERA, pa "dolijao" policiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su D.J. (1995) koji je, prilikom pokušaja policije da ga zaustavi, svojim vozilom ugrozio život dvojici policajaca,..a tokom potere namerno oštetio tri policijska vozila, saopšteno je večeras iz MUP-a...Policija je danas u 15.25 časova...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.