Autobus sleteo s puta kod Bara, jedno dete poginulo, spasioci se bore da spasu drugo

Izvor: NaDlanu.com, 26.Dec.2014, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autobus sleteo s puta kod Bara, jedno dete poginulo, spasioci se bore da spasu drugo

Teška saobraćajna nesreća dogodila se oko 18 časova na putu između Bara i Ulcinja, kada je sleteo autobus sa magistrale u mestu Mrkojevičko polje, prenele su "Vijesti".

Prema prvim informacijama, jedno dete je preminulo u udesu, dok se spoasioci na licu mesta bore da drugo izvuku iz smrskanog autobusa albanskih oznaka.

Policija je navela da je teže i lakše povređeno najmanje 12 osoba.

Povređene iz autobuske nesreće prevoze do barske bolnice, a teško >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << povređeni se prebacuju i u Klinički centar u Podgorici.

Prema nezvaničnim informacijama, meštani, policija i vatrogasci uspeli su da izvuku oko tridesetak putnika. Ostali putnici su i dalje zarobljeni u autobusu, a lokalne vlasti su angažovale mehanizaciju da izvuče autobus.

Izvor: blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CG: Jedna žrtva udesa autobusa

Izvor: B92, 26.Dec.2014

U večerašnjem udesu autobusa albanskih registarskih oznaka kod Bara poginula je jedna žena, a povređeno je 25 putnika, od kojih četiri teže...U autobusu je bilo 55 putnika koji su se vraćali s jednodnevnog izleta u Dubrovnik...Niko od povređenih putnika, prema izjavama lekara, nije u smrtnoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.