Aleksić: Vučić da preuzme odgovornost za Jovanjicu, umesto što glumi neobaveštenost

Izvor: Danas, 17.Jan.2020, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksić: Vučić da preuzme odgovornost za Jovanjicu, umesto što glumi neobaveštenost

Potpredsednik Narodne stranke i narodni poslanik Miroslav Aleksić danas je, povodom izjave predsednika Srbije Aleksandar Vučića da „ne zna“ šta je afera „Jovanjica“, podsetio Vučića da je ta firma, koja je uzgajala marihuanu na 12 hektara nadomak Beograda, bila sponzor Bezbednosno-informativne agencije i da je za uzgoj marihuane imala zaštitu dela policije.  

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksić: Vučić da preuzme odgovornost za Jovanjicu

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Jan.2020

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić pozvao je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da "kao čovek koji odlučuje u svemu i vlada svim institucijama, konačno shvati da je najodgovorniji za aferu 'Jovanjica' i najveću proizvodnju marihuane u Evropi"...Reagujući na Vučićevu izjavu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.