Počela akcija Grom: Hapšenje dilera droge širom Srbije

Izvor: Press, 06.Dec.2013, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela akcija "Grom": Hapšenje dilera droge širom Srbije

Jutros u šest časova, na osnovu naloga donetog na sednici Biroa za koordinaciju rada službi bezbednosti, kojom je predsedavao Aleksandar Vučić, započeta je sinhronizovana jednodnevna operativna akcija pod radnim nazivom "Grom".

U akciji, na teritoriji svih 27 policijskih uprava, privode se pripadnici organizovanih kriminalnih grupa koji se bave distribucijom droge, potvrđeno je RTS-u iz Biroa za koordinaciju rada službi bezbednosti.

Na osnovu operativnih procena kojima raspolaže Biro, očekuje se da će biti privedeno više stotina lica koja se bave tom kriminalnom aktivnošću.

Rezultati ove akcije biće saopšteni tokom dana.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Operacija "Grom", privedeno više od sto narkodilera

Izvor: Studio B, 06.Dec.2013

U akciji "Grom", koja je u toku, pretreseno 909 lokacija na teritoriji Srbije, očekuje se da 242 lica budu procesuirana, a za njih 127 određeno policijsko zadržavanje, izjavio je premijer Srbije Ivica Dačić. .."Akcija Grom, koja je koordinirana akcija MUP-a, UKP-a, podružnih policjiskih uprava,...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.